Xfce Forum

Sub domains
 

You are not logged in.

#1 2010-03-15 00:35:40

Elviswind
Member
Registered: 2007-10-14
Posts: 3

Compositor settings not saving on restart

Hello, I'm using XFCE 4.6.1 as it comes with Xubuntu 9.10.  No matter what the Compositor tab in Window Manager Tweaks or the values in Settings Editor reports, every time I restart I have less than full opacity when moving windows.  In what locations might these settings be saved?  I'm wondering if the Xubuntu distro is telling xfwm4 to start with a non-standard settings file and this file isn't the one being edited or read from when I use Window Manager Tweaks or Settings Editor.

Offline

#2 2010-03-15 23:13:52

s0ulslack
Moderator
From: Idaho
Registered: 2005-12-25
Posts: 291

Re: Compositor settings not saving on restart

afiak, they don't do anything with xfwm4.  Are you logging out correctly (no ctrl+alt+del etc)?  These settings are stored locally in an xml file for xfconf, probably ~/.config/xfce4/xfconf/xfce-perchannel-xml/xfwm4.xml.

Offline

#3 2010-03-16 00:34:08

Elviswind
Member
Registered: 2007-10-14
Posts: 3

Re: Compositor settings not saving on restart

Hmmm...  it must have been because I was restarting rather than logging out?  It seems to be working now, but I'll play around a bit to see if I can recreate it.

Offline

#4 2010-03-16 01:50:31

s0ulslack
Moderator
From: Idaho
Registered: 2005-12-25
Posts: 291

Re: Compositor settings not saving on restart

As long as your clicking logout, restart or shutdown from the Xfce Dialog (xfce4-session-logout) the settings should be saved.  If your issuing "reboot/shutdown/halt" from the terminal, that might explain it.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB