Xfce Forum

Sub domains
 

You are not logged in.

#1 2007-01-20 08:44:15

aggie333
Member
Registered: 2007-01-20
Posts: 7

(SOLVED)-Xfce crashed an does not want ot startup anymore.... :-(

hi guys,
  im running ubuntu 6.10 with xfce4.0...it was runing great till a couple of days ago xfce hung suddenly and after that will show only a blue screen of death (no pun intended) after i log in...i uninstalled xfce totally and reinstalled it but it hasnt helped...i have had to go back to genome an i don really like it that much...looks like some config files have been modified or somethin that i donno of...im relatively new to linux so help me out here...thanks

Offline

#2 2007-01-20 13:34:00

Nick
Dev
From: ~
Registered: 2005-02-17
Posts: 1,143
Website

Re: (SOLVED)-Xfce crashed an does not want ot startup anymore.... :-(

You can remove your config by running 'mv ~/.config ~/.config.bak', but personaly i don't think Xfce can hang the Xserver, maybe an other (not Xfce related) updated caused the problem. You can read the xorg log files (/var/lob/Xorg.0.log) to see if there are errors printed before the system hangs.

Nick

Offline

#3 2007-01-21 05:10:52

aggie333
Member
Registered: 2007-01-20
Posts: 7

Re: (SOLVED)-Xfce crashed an does not want ot startup anymore.... :-(

hey guys,
  this is the output of the bug tool that pops up after which theres nothin but a blank screen...looks like the panel is not starting up...but donno how to fix it....

Memory status: size: 60223488 vsize: 0 resident: 60223488 share: 0 rss: 9691136 rss_rlim: 0
CPU usage: start_time: 1169282761 rtime: 0 utime: 25 stime: 0 cutime:23 cstime: 0 timeout: 2 it_real_value: 0 frequency: 0

Backtrace was generated from '/usr/libexec/evolution-alarm-notify'

(no debugging symbols found)
Using host libthread_db library "/lib/tls/i686/cmov/libthread_db.so.1".
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
[Thread debugging using libthread_db enabled]
[New Thread -1232984400 (LWP 21752)]
[New Thread -1242915936 (LWP 21833)]
[New Thread -1234256992 (LWP 21765)]
0xffffe410 in __kernel_vsyscall ()
#0  0xffffe410 in __kernel_vsyscall ()
#1  0xb72ac6cb in waitpid () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
#2  0xb7dd01b6 in gnome_gtk_module_info_get () from /usr/lib/libgnomeui-2.so.0
#3  <signal handler called>
#4  0xffffe410 in __kernel_vsyscall ()
#5  0xb7247770 in raise () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
#6  0xb7248ef3 in abort () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
#7  0xb7419122 in g_logv () from /usr/lib/libglib-2.0.so.0
#8  0xb7419159 in g_log () from /usr/lib/libglib-2.0.so.0
#9  0x0805d500 in main ()

Thread 3 (Thread -1234256992 (LWP 21765)):
#0  0xffffe410 in __kernel_vsyscall ()
No symbol table info available.
#1  0xb72e1803 in poll () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
No symbol table info available.
#2  0xb7413813 in g_main_context_check () from /usr/lib/libglib-2.0.so.0
No symbol table info available.
#3  0xb7413b89 in g_main_loop_run () from /usr/lib/libglib-2.0.so.0
No symbol table info available.
#4  0xb79ad7e0 in link_set_io_thread () from /usr/lib/libORBit-2.so.0
No symbol table info available.
#5  0xb742e38f in g_thread_create_full () from /usr/lib/libglib-2.0.so.0
No symbol table info available.
#6  0xb7055504 in start_thread () from /lib/tls/i686/cmov/libpthread.so.0
No symbol table info available.
#7  0xb72eb51e in clone () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
No symbol table info available.

Thread 2 (Thread -1242915936 (LWP 21833)):
#0  0xffffe410 in __kernel_vsyscall ()
No symbol table info available.
#1  0xb7058816 in pthread_cond_wait@@GLIBC_2.3.2 ()
   from /lib/tls/i686/cmov/libpthread.so.0
No symbol table info available.
#2  0xb72f7a3d in pthread_cond_wait () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
No symbol table info available.
#3  0xb7c3ddc2 in e_cal_remove () from /usr/lib/libecal-1.2.so.7
No symbol table info available.
#4  0xb7c3e124 in e_cal_remove () from /usr/lib/libecal-1.2.so.7
No symbol table info available.
#5  0xb742e38f in g_thread_create_full () from /usr/lib/libglib-2.0.so.0
No symbol table info available.
#6  0xb7055504 in start_thread () from /lib/tls/i686/cmov/libpthread.so.0
No symbol table info available.
#7  0xb72eb51e in clone () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
No symbol table info available.

Thread 1 (Thread -1232984400 (LWP 21752)):
#0  0xffffe410 in __kernel_vsyscall ()
No symbol table info available.
#1  0xb72ac6cb in waitpid () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
No symbol table info available.
#2  0xb7dd01b6 in gnome_gtk_module_info_get () from /usr/lib/libgnomeui-2.so.0
No symbol table info available.
#3  <signal handler called>
No symbol table info available.
#4  0xffffe410 in __kernel_vsyscall ()
No symbol table info available.
#5  0xb7247770 in raise () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
No symbol table info available.
#6  0xb7248ef3 in abort () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
No symbol table info available.
#7  0xb7419122 in g_logv () from /usr/lib/libglib-2.0.so.0
No symbol table info available.
#8  0xb7419159 in g_log () from /usr/lib/libglib-2.0.so.0
No symbol table info available.
#9  0x0805d500 in main ()
No symbol table info available.
#0  0xffffe410 in __kernel_vsyscall ()

Offline

#4 2007-01-21 09:01:48

Nick
Dev
From: ~
Registered: 2005-02-17
Posts: 1,143
Website

Re: (SOLVED)-Xfce crashed an does not want ot startup anymore.... :-(

Any why do you think the panel is not starting? Because nothing in the bt says the panel crashes.

More likely you glib or libgnomeui or broken.

Offline

#5 2007-01-27 01:55:37

aggie333
Member
Registered: 2007-01-20
Posts: 7

Re: (SOLVED)-Xfce crashed an does not want ot startup anymore.... :-(

hey Xervius,
  sorry for not having responded...i dont know how to fix myglib or libgnomeui so i thought i might just uninstall xfce totally and reinstall it....i did and it still gives me the same problem...i can use the alt+f4 to logout and stuff ......can some body please tel me how to fix this ...i want to try out xfce 4.4.....pllllllllleasssssssssssssseeee help me

Offline

#6 2007-02-02 04:13:14

aggie333
Member
Registered: 2007-01-20
Posts: 7

Re: (SOLVED)-Xfce crashed an does not want ot startup anymore.... :-(

hi guys,
u need to do thsi to solve this problem
-->ALT+F2-->xfce4-panel
this pulls up the program launcher and starts the panel....
once the panel comes up, go to
Settings-->Sessions and Startup Settings-->check the "Automatically save session on logout"
and then logout and login back again....
voila..ur good to go..

Offline

Board footer

Powered by FluxBB