Xfce Forum

Sub domains
 

You are not logged in.

#1 2012-12-12 03:35:32

Ritmo2k
Member
Registered: 2012-04-01
Posts: 6

[Solved] Adding a refresh button to the menu in Thunar 1.6.1 (Xfce 4.10)

Can this be done? I have several nfs mounted drives that without a refresh dont show changes, its a pita now with that button missing...

Thanks!

Offline

#2 2012-12-12 11:47:44

secipolla
Member
Registered: 2012-01-15
Posts: 393

Re: [Solved] Adding a refresh button to the menu in Thunar 1.6.1 (Xfce 4.10)

Ctrl+R ?

Offline

#3 2012-12-12 13:46:05

Nick
Dev
From: ~
Registered: 2005-02-17
Posts: 1,143
Website

Re: [Solved] Adding a refresh button to the menu in Thunar 1.6.1 (Xfce 4.10)

The button is in the location bar.

Offline

#4 2012-12-12 13:55:38

Ritmo2k
Member
Registered: 2012-04-01
Posts: 6

Re: [Solved] Adding a refresh button to the menu in Thunar 1.6.1 (Xfce 4.10)

Sure, but its far easier when changing views to click a button that would be only a minimal distance from the cursor as it is...

Offline

#5 2012-12-12 14:27:41

Nick
Dev
From: ~
Registered: 2005-02-17
Posts: 1,143
Website

Re: [Solved] Adding a refresh button to the menu in Thunar 1.6.1 (Xfce 4.10)

Yes well fact is that technically the gvfs backend should always refresh, so ideally the button is not required at all. With that in mind, not many people (testers) were using the button and there are various known keyboard shortcuts (Ctrl+R, F5) to do the same thing.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB