Xfce Forum

Sub domains
 

You are not logged in.

#1 2007-05-08 23:31:18

kr4ey
Member
Registered: 2007-05-08
Posts: 4

Using Kinternet with xfce

When I start kinternet  the icon does not show in the toolbar.
If I try to restart it a pop up comes up saying that its in toolbar.
Any its not. Is kinternet compatible with xfce? Or is this a bug?
Any ideas? Help?


openSUSE 10.2
xfce 4.4.1

Offline

#2 2007-05-09 08:12:05

Nick
Dev
From: ~
Registered: 2005-02-17
Posts: 1,143
Website

Re: Using Kinternet with xfce

Toolbar? Do you mean tasklist?

Offline

#3 2007-05-09 16:03:26

edpl
Member
Registered: 2007-05-06
Posts: 1

Re: Using Kinternet with xfce

I think he mean tray.

Offline

#4 2007-05-09 16:38:16

kr4ey
Member
Registered: 2007-05-08
Posts: 4

Re: Using Kinternet with xfce

I am new to xfce so not sure. This is the message I get.

Kinternet is already running. It is
the small icon showing a connector in your panel.

Also after I upgraded to newest stable 4.4.1 iconbox plugin is broken.
When I click iconbox settings is comes up with no plugin found xfibx.
It did  work before upgrade.

Offline

#5 2007-05-15 23:28:09

kr4ey
Member
Registered: 2007-05-08
Posts: 4

Re: Using Kinternet with xfce

Does anybody have any ideas on this???
Or how to get dialup to work with kinternet in xfce??
Without using KPPP.
Using Acer Notebook with internal modem to connect to internet.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB