Xfce Forum

Sub domains
 

You are not logged in.

#1 2020-11-11 08:39:00

RoMuu
Member
From: Spain - Balearic Islands
Registered: 2020-11-11
Posts: 1

Hello from Spain

Hi community,

I just switched back to XFCE ... after a few adventurous weeks with GNOME and frustrating hours in KDE.

I started with Linux Mint and Cinnamon in 2013. A few years and a few distros later I came to Manjaro.
Although I liked the XFCE DE from the first moment, I flirted with GNOME ... and had a fleeting relationship with KDE ... sorry for that. I will never do it again ; )

Me and my ASUS K55VJ from 2012 are happy to have a smooth, fast and stylish XFCE again.

And we're excited and looking forward to version 4.16.

Best regards from the Balearic Islands and thanks for the great work!

RoMuu

----

System:
  Host: asus-manjaro Kernel: 5.8.18-1-MANJARO x86_64 bits: 64
  Desktop: Xfce 4.14.2 Distro: Manjaro Linux
Machine:
  Type: Laptop System: ASUSTeK product: K55VJ v: 1.0
  serial: <superuser/root required>
  Mobo: ASUSTeK model: K55VJ v: 1.0 serial: <superuser/root required>
  UEFI: American Megatrends v: K55VJ.202 date: 10/01/2012
Battery:
  ID-1: BAT0 charge: 30.3 Wh condition: 31.2/51.7 Wh (60%)
CPU:
  Info: Dual Core model: Intel Core i5-3210M bits: 64 type: MT MCP
  L2 cache: 3072 KiB
  Speed: 1230 MHz min/max: 1200/3100 MHz Core speeds (MHz): 1: 1197 2: 1197
  3: 1197 4: 1198
Graphics:
  Device-1: Intel 3rd Gen Core processor Graphics driver: i915 v: kernel
  Device-2: NVIDIA GF108M [GeForce GT 635M] driver: N/A
  Device-3: Sunplus Innovation Asus Webcam type: USB driver: uvcvideo
  Display: x11 server: X.Org 1.20.9 driver: intel resolution: 1920x1080~60Hz
  OpenGL: renderer: Mesa DRI Intel HD Graphics 4000 (IVB GT2)
  v: 4.2 Mesa 20.2.1
Audio:
  Device-1: Intel 7 Series/C216 Family High Definition Audio
  driver: snd_hda_intel
  Device-2: NVIDIA GF108 High Definition Audio driver: snd_hda_intel
  Device-3: Trust Trust GXT 242 Microphone type: USB
  driver: hid-generic,snd-usb-audio,usbhid
  Sound Server: ALSA v: k5.8.18-1-MANJARO
Network:
  Device-1: Qualcomm Atheros AR9485 Wireless Network Adapter driver: ath9k
  IF: wlp3s0 state: up mac: dc:85:de:7a:b9:f3
  Device-2: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet
  driver: r8169
  IF: enp4s0f2 state: down mac: 08:60:6e:03:4d:52
Drives:
  Local Storage: total: 931.51 GiB used: 92.73 GiB (10.0%)
  ID-1: /dev/sda vendor: Western Digital model: WD10JPVT-80A1YT0
  size: 931.51 GiB
Partition:
  ID-1: / size: 906.94 GiB used: 92.73 GiB (10.2%) fs: ext4 dev: /dev/sda2
Swap:
  ID-1: swap-1 type: partition size: 8.80 GiB used: 0 KiB (0.0%)
  dev: /dev/sda3
Sensors:
  System Temperatures: cpu: 44.0 C mobo: N/A
  Fan Speeds (RPM): cpu: 2000
Info:
  Processes: 192 Uptime: 1h 28m Memory: 7.66 GiB used: 2.35 GiB (30.7%)
  Shell: Bash inxi: 3.1.08

Offline

#2 2020-11-11 12:25:15

ToZ
Moderator
From: Canada
Registered: 2011-06-02
Posts: 7,111

Re: Hello from Spain

Hello and welcome to the forums!

Offline

#3 2020-11-12 22:26:19

cyberghost
Member
From: Texas
Registered: 2020-09-11
Posts: 20

Re: Hello from Spain

Hi welcome aboard! My grandparents were from Barcelona!


MX 19.2 Patito Feo 64 Bit Xfce 4.14
4.19.0-6-amd64 x86_64
Intel Core i7
8GB RAM

Offline

Board footer

Powered by FluxBB